Inyección artículos laboratorio

empresa especialitzada en la fabricació d'articles de plàstic per injecció. Realitzem tots els processos de producció a les nostres instal·lacions. L'objectiu principal de Inyección Artículos Laboratorio és el disseny fabricació i subministrament d'articles per a la indústria farmacèutica.

Disseny

Assessorem en tots els aspectes tècnics
necessaris per a obtenir una excel·lent qualitat en el producte acabat. el podem ajudar en el disseny dels projectes.

Impressió

Impressió de flascons, pots, xeringues, pipetes... en diversos sistemes d'impressió: HOT STAMPING, TERMOIMPRESSIÓ, SERIGRAFIA, TAMPOGRAFIA

Injecció

INJECCIÓ, INJECCIÓ BUFADA. Comptem amb maquinaria d'Injecció Automatitzada. Ens encarreguem de tots els processos, el disseny de la peça, la fabricació i l'entrega per a homologar

Condicionat

Oferim diversos formats de packaging final per a poder-nos ajustar a les necessitats dels nostres clients. Oferim: Flowpack, envasat zip, embalatge, etiquetat, etc..També oferim el servei d'envasat per a productes d'altres empreses

 

La nostra empresa

La nau de producció està situada al Polígon, industrial PAEC, a Calonge i compte amb els mitjans necesaris per a realitzar tots els processos de fabricació, injecció, impressió, muntatge, envasat i acabats.

Notícies

 

 

Certificats

La qualitat és una prioritat per a nosaltres. Tenim la Certificació ISO 9001:2008, Llicència Sanitària de Funcionament de Productes Sanitaris, Certificat ISO 13485:2013, Certificat de la Directiva de productes Sanitaris 92/42/ECC. Assessorem en tots els aspectss tècnics necessaris per a poder obtenir una excel·lent qualitat en el producte acabat.

Productes

El nostre sistema de fabricació ens permet realitzar l'acabat que el client necessiti, amb diferents colors, impressió en serigrafia o tampografia, així com text i color. Diverses presentacions: embossat flow-pack, en bosses d'auto tancat, estoigs de cartro, apilades.

DESCARREGAR CATÀLEG 

 

Inyección Artículos Laboratorio

Calonge (Girona)

CONTACTE

C/Verema 16 nave 3

Pol.Ind.PAEC

17251 CALONGE (GIRONA)

Telèfon: +34 972 66 22 63
FAX: +34 972 65 11 23

E-mail: inyartlab@inyartlab.es

    la política de privacitat

    Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
    Responsable del tractament: INYECCIÓN ARTÍCULOS LABORATORIO, SL
    Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de fabricació d'articles de plàstic per injecció per al sector farmacèutic.
    Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.