Empresa

Inyección Artículos Laboratorio S.L.

...

Orígens

Va iniciar les seves activitats el 1975, en unes instal·lacions de Montcada i Reixac, com a fabricant de taps per a tubs de dentifrici. Després d'haver-se consolidat com a proveïdor d'importants Laboratoris Farmacèutics, va progressar i va augmentar els mitjans de producció , capacitat productiva i cartera de clients.

Instal·lacions

La nau de producció està situada al Polígono industrial PAEC, de Calonge, i compta amb els mitjans necessaris per a realitzar tots els processos de fabricació, injecció, impressió, muntatge, envasat i acabats.

Compromís

Estem compromesos amb la qualitat i el servei, per això fabriquem segons la necessitat del client, en disseny, impressió, text, color, graduacions i marques desitjades, embossat (film amb text imprès), apilat. Tots els nostres productes estan fabricats amb marcat CEE.

Processos

DISSENY: l'assessorem en el disseny, grafisme i envasat a mida. INJECCIÓ, INJECCIÓ BUFADA: comptem amb maquinaria d'Injecció Automatitzada. IMPRESSIÓ: oferim diferents sistemes d'impressió per a flascons, pots, xeringues, pipetes...tals com hot-stamping, termoimpressió, serigrafia, tampografia plana i tampografia rotativa. CONDICIONAT: El condicionat final d'un producte és un procés tan important com el de fabricació o envasat. Oferim un ampli ventall de formats de packaging final per a poder-nos ajustar a les diferents necessitats dels nostres clients.

 

Instal·lacions

Comptem amb maquinaria d'Injecció Automatitzada. Ens encarreguem de tots els processos: disseny de la peça, fabricació i entrega per a homologar

 

 

 

Els nostres productes

El nostre sistema de producció ens permet adaptar-nos a les necessitats del client en comandes mínimes i terminis d'entrega. Inyección artículos Laboratorio realitza tots els processos de producció a les seves instal·lacions.